Alessandro23 mrt.3 minutenVANILLE, STRACcIATELLa en Kersen amarenaBlog over vanille, stracciatella en kersen amarena.
Alessandro15 mrt.1 minutenijssmaak-kampioenschap 2022De spelregels van het ijssmaak-kampioenschap 2022 voor IJssalon Alessandro in Oss
Alessandro27 dec. 20216 minutenDE HOOGTEPUNTENWauw, wat hebben wij een bijzonder jaar achter de rug! Jullie vast ook. In deze blog wil ik terugblikken op 2021: het jaar dat onze...
Alessandro5 nov. 20213 minutenPanettoneIn deze blog lees je alles over panettone. De geschiedenis, tradities en waarom het alleen tijdens de feestdagen te verkrijgen is.
Alessandro24 sep. 20213 minutenLIMONCELLO VAN ALESSANDRO, GEWOON UIT OSSIn deze blog lees je alles over onze limoncello én waar je hem kan kopen of drinken.
Alessandro8 aug. 20214 minutenTony's, aardbeien en de smaken van het sprookjesbosIn deze blog lees je over de keuze voor Tony's chocolonely, aardbeien ijs, smurfen ijs én unicorn ijs
Alessandro3 jul. 20213 minutenVOEDSELBANK ACTIE: IJSJE VOOR EEN ANDERIn deze blog wil ik je vertellen over onze actie in samenwerking met Mi Amigo Foundation en de voedselbank Oss. Met deze actie koop je...
Alessandro6 jun. 20213 minutenTutte le cose buone vengono dall'ItaliaMet de beste producten maak je het mooiste ijs. In deze blog vertel ik je meer over de achtergrond van Malaga, Pistache en Citroen!
Alessandro12 mei 20213 minutenTanti auguri di buon compleanno!!!Vandaag hebben we wat te vieren. Het is 83 jaar geleden dat mijn opa, zijn bedrijf startte: Venezia! In deze blog wil ik je mee nemen in...
Alessandro26 mrt. 20214 minutenHOE MAAK IK IJSBuongiorno! Altijd al willen weten hoe ambachtelijk ijs wordt gemaakt? Dat ga ik je in deze blog vertellen! Ik leerde het van mijn vader...
Alessandro8 mrt. 20212 minutenIJSSMAAK- KAMPIOENSCHAP Altijd al eens je eigen IJSSMAAK willen bedenken én proeven? Doe dan mee met ons: IJSSMAAK- KAMPIOENSCHAP 2021! Omdat de nieuwe IJssalon...
Alessandro8 feb. 20214 minutenBuongiorno!Dit jaar wil ik jullie meenemen in de ijssalon en meer delen over het IJs-proces, de medewerkers, weetjes over mijn interieur en nog veel...