top of page

IJSSMAAK- KAMPIOENSCHAP

Bijgewerkt op: 20 jun. 2021

Altijd al eens je eigen IJSSMAAK willen bedenken én proeven? Doe dan mee met ons: IJSSMAAK- KAMPIOENSCHAP 2021!

logo ijssalon alessandro tbv ijssmaak-kampioenschap

Omdat de nieuwe IJssalon Alessandro één jaar bestaat hebben wij wat leuks bedacht! Een écht IJSSMAAK-KAMPIOENSCHAP zodat iedereen de kans krijgt om zelf te denken over zijn eigen ijssmaak! Eén smaak zal ik echt gaan maken en komt in de vitrine te liggen! Doe je mee?


STAP 1

Neem bij een bezoek aan de ijssalon een deelname formulier mee en ga thuis aan de slag met het bedenken van je smaak. Niet de mogelijkheid om een formulier af te halen? Een leeg A4tje voldoet ook. Zorg ervoor dat de volgende informatie er duidelijk op staat: - De naam van je smaak - Omschrijving van de smaak, Waar zweef jij even naar toe als je dit ijsje proeft? - Ingrediënten, welke ingrediënten moeten er zeker in? - Persoonlijke gegevens:

  • Naam

  • E-mailadres én Telefoonnummer

  • Leeftijd


Creatieve bui? Maak dan ook een tekening van hoe het ijsje eruit zal zien.


Stap 2

Lever het deelname formulier in bij IJssalon Alessandro in Oss of stuur het met de post naar:

IJssalon Alessandro Molenstraat 13a 5341GA Oss

tav: IJSSMAAK-KAMPIOENSCHAP

Stap 3

Op 28 maart gaan Alessandro, Daniele en Bo alle suggesties bekijken kiezen zij de lekkerste uit. Deze zal Alessandro in de keuken van de ijssalon gaan bereiden. Op 1 april maken we De IJSSMAAK-KAMPIOEN 2021 bekend, dit is geen grap ;) De winnaar ontvangt een Oorkonde als IJS-SMAAK KAMPIOEN 2021, een IJsbollen bon en natuurlijk een liter van zijn of haar eigen IJs voor in de vriezer.

Het ijs zal ook die week in de vitrine komen zodat iedereen uit Oss en omstreken het kan proeven.


ook leuk

Naast de grote IJSSMAAK-KAMPIOEN zullen wij ook een aantal bijzondere deelnemers, inzendingen en smaak suggesties in het zonnetje zetten middels een eervolle vermelding, oorkonde én een bollen bon!


Doe je mee?


Saluti,

Alessandro de marco


219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page