top of page

ijssmaak-kampioenschap 2022

Altijd al eens je eigen ijsje willen bedenken én proeven?

Doe dan mee met ons: IJSSMAAK- KAMPIOENSCHAP 2022!


In 2021 was het een groot succes: ons eigen ijssmaak-kampioenschap. De winnaar: Lazy Sunday, een ijsje met speculoos, kardemom en sinaasappel bleek een echte topper! Maar ook andere inzendingen zorgden voor extra inspiratie. Ik wist meteen: volgend jaar wil ik weer een ijssmaak-kampioenschap organiseren. Super benieuwd naar al jullie ideeën! In deze blog lees je hoe je mee kan doen: Stap 1: Neem bij een bezoek aan IJssalon Alessandro een deelnameformulier mee en ga aan de slag met het bedenken van je smaak. Maak het zo gek als je zelf wilt! Doe het alleen of juist samen. Je mag er ook een mooie tekening bij maken, dan weet ik precies hoe het ijsje er volgens jou uit moet zien.


Stap 2 Lever het deelnameformulier, voor 4 april in bij IJssalon Alessandro in Oss of stuur het met de post naar:

IJssalon Alessandro Molenstraat 13a 5341GA Oss

Stap 3 Tussen 4 en 16 april ga ik samen met Daniele maar ook onze ijsbereider Koos alle suggesties bekijken. Daarna gaan we aan de slag om te experimenteren in de keuken en zo de IJSSMAAK KAMPIOEN van 2022 te vinden. Deze maken we op 16 april bekend via onze Facebook en Instagram pagina, vlak voor Pasen! Zo kunnen jullie tijdens de paasdagen komen genieten van de winnende smaak!


De winnende inzending ontvangt ook een bak van zijn of haar ijs voor thuis!

Naast de ijssmaak-kampioen zullen wij ook een aantal bijzondere deelnemers, inzendingen of smaak suggesties in het zonnetje zetten met een eervolle vermelding, oorkonde en natuurlijk een bollenbon.


Doe je mee?


salut Alessandro
135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page